El Gas Vand Varme

Der er utallige forskellige udgifter, der er i dannernes private finanser. I ens budget er der fx husleje. Men der er en række steder, hvor man kan spare dumme penge. Her er nogle gode tricks, som du kan benytte kvit og frit.

Den sikreste metode for dig til at blive milliardær på, er igennem en pensionsordning. Det sagde en intelligent person for noget tid siden. For danskere er det statistisk den mest sandsynlige metode at blive millionærer på. Så du bør tænke over, at sætte dig mere ind i pension, med de værdiskabende muligheder, der findes i din pensionsordning.

Forsikringer er det du bestiller i håbet om, aldrig nogensinde at få dem aktiveret. Du bør tænke over dine egentlige behov og ikke bare gøre som alle de andre. Der er muligvis forsikringer, du slet ikke har brug for eller som du kan være foruden. Det er en kalkuleret risiko, du må tage. Når du har fravalgt, så gælder det om at flytte dine forsikringsdækninger ned på et nødvendighedsniveau. Skal din ulykkeforsikring kun forsikre for eksempel 180.000 kr og kan du leve med en selv-risiko på 6.000 kr, hvis din bopæl brænder ned ?

Din bank er også en post, hvor der er gode penge at spare. Differencen mellem de mest dyrebare og de mest billige pengeinstitutter er større end du tror. Vi hører om, op mod 4.100 kroner om måneden for en normaliseret kerne familie plus real kredit. Lån til køb af bolig er det største isolerede køb, som man møder. Store lån er i den grad noget du skal være fokuseret på, hvis du skal forbedre din privatøkonomi. Et er renter, men også dagskursen er vigtig. Låneomlægning er det, der kan forbedre din private finanser. En vigtigere variabel er forsinkelse af lån. Lån kan associeres med eksaltering af tid. Hvis du kan undlade feks. 15 mdr. med at låne penge og i stedet for spare op i perioden, så har du både nedbragt hovedstolen, men også renteudgifterne.

Har du medlemskab hos en faglig forening, så får du mulighed for at få en stribe medlemstilbud. Du kan også gennemtænke at melde dig ud. Der er en del at spare på en lavpris fagforening. Nogle mennesker har tvunget fagforeningsvalg via arbejdsgiveren. Men du kan jo selvfølgelig prioritere blot at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforeninger kan assistere dig med almindelige forsikringer og sundhedsdækning – så tænk over om det er pengene værd at spare de penge, hvis du haroplever fx stress.

Husholdningen er det sted i din økonomi, der repræsenterer den aller største andel. Visse folk kan leve for et lille rådighedsbeløb, hver måned, så er der andremennesker, der spenderer gigantiske pengebeløb på fx dyr take-away. Et er når man køber mad ude på enten spisested eller fastfood-levering – men den virkelig store pengesynd er den mad du køber og steger hjemme. Her findes der det traditionelle køb i supermarkeder, som man tager med hjem. Uheldigvis er mange gidsel for ekstrakøb, der betyder at dosmersedlen stiger. Et trick er, at du handler dine dagligvarer online, via de gode net-supermarkeder. Her kan du shoppe de normale madvarer, men desuden også de dejlige nye tilbud på måltidskasser.

Du skal altså efterse dine kontoudtog, så du neddrosler på alle områder af din budget. Derved kan du ende med at have et langt sjovere beløb til de rare aspekter i dit liv. Tusind tak fordi du så denne artikel.