Hvornår kan du gå på pension

Der er flere forskellige udgifter, som er i danskernes privatøkonomi. I dit privatbudget er der fx. rejser. Men der er en del steder, hvor vi kan spare nogle monetos. Her er de vigtigste gode finter, som du kan læse til kroner nul.

Den sikreste metode for dig til at blive rigmand på, er ved hjælp af en kapitalpension. Det udtalte en vis person . For danskere er det gennemsnitligt den mest realistiske metode at blive rigmand på. Så man bør tænke over, at sætte dig mere ind i pensionsordning, med de spændende alternativer, der ligger i din private pension.

Forsikringsdækninger er det vi køber i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dem. Du bør nøje gennemtænke dine reelle behov og ikke blot gøre som alle de andre. Der er forsikringsdækninger, du egentlig ikke har brug for eller som du kan være foruden. Det er en reel risiko, du må tage. Efter du har fravalgt, så gælder det om at barbere dine forsikringer ned til et basalt niveau. Skal din motorcykelforsikring udelukkende dække f.eks. 95.000 kr. og kan du nøjes med en selv risiko på 10.000 kr., hvis din bopæl brænder ned til aske?

Private banker er ligeledes en udgiftpost, hvor der er mange penge at bespare. Forskellen mellem de mest kostbare og de billige banker er ikke småting. Vi taler om, op imod 3.100 kr. /måned for en median kernehusstand og reallån. Lån til bolig er det største enkeltstående køb, som man har. Lån er i den grad det vigtigste du bør være fokuseret på, hvis du skal optimere din økonomi. En ting er renteomkostninger, men også lånekursen er meget vigtig. Lånkonvertering er det, som kan forskønne din private økonomi. En vigtigere størrelse er udskydelse af lån. Lån kan associeres med accelleration af tid. Hvis man kan vente feks. 12 mdr. med at låne penge og i stedet spare op i tidsrummet, så får du både nedbragt din gæld, men også dine renteudgifter.

Er du medlem hos et fagforbund, så får du adgang til en del medlemsfordele. Du kan også gennemtænke at melde dig ud. Der er mange penge at spare på en billigere fagforening. Nogle mennesker har forceret valg af fagforening via fagaftale. Men du kan selvfølgelig vælge kun at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforbund kan supportere dig med forsikringer og sundhedsforsikringer – så gennemtænk om det er det værd at spare pengene, hvis du lider af fx stress.

Husholdningen er den post i din økonomi, der repræsenterer den største andel. Nogle mennesker kan fungere for et lille beløb, hver måned, så er der andremennesker, der spenderer store pengebeløb på fx fornem restaurantmad. En ting er når du køber din mad ude i byen på enten spiserestaurant eller fastfood delivery – men den helt store pengesynd er den mad du køber og laver i hjemmet. På dette område er der det normale køb i supermarkedet, som du tager med hjem. Beklageligvis er danskere skydeskive for fristelser, som medfører at kvitteringen stiger drastisk. Et trick er, at du handler dine mad på nettet, via de anderledes digitale supermarkeder. Der kan man indkøbe de traditionelle madindkøb, men yderligere også de spændende fristende udbud af måltidskasser.

Du skal beregne dine penge, så du minimerer inden for alle områder af din husstandsøkonomi. Så kan du slutte med at have et meget sjovere rådighedsbeløb til de lækre elementer af livet. Tak fordi du læste med på bloggen.