Magic er kort sagt den bedste

Da WotC grundlagde spillet i 1994 sagde Matthew Grundrick at spillet var kommet for blive. Idag spilles det world wide og kun casinoerne høje frekvens på poker og blackjack gør at Magickort ikke er det mest spillede kortspil i verden.

Vil du helt oplagt optage et bedre lån, så er der enkelte essentielle faktorer du bør kunne tale med om. Indledningsvis, så skal du opdele lån på et par områder. Skal du ha’ et nyt lån eller vil du ændre et nuværende lån.

Selv hvis du er abonnementschef, så er det de samme forhold, der har indflydelse på dine lånemuligheder. Medmindre du er konge, så er det tal og matematik. Det vil sige at banken er ligeglad om du fremstår overbevisende eller har evnet at samle en masse penge eller leve på en sten i 6 år. Der er fra lovens side givet nogle rammer, som bankerne skal navigere indenfor. De kan altså ikke egenrådigt vælge at godkende et lån, fordi du virker som en troværdig person. Uanset om du vil låne til en Audi, Citroen eller sågar gysser til ren forbrug, så er der flere forskellige mekanismer du kan aktivere.

Hvis du gerne vil låne til en ejerbolig, så er din bruttoindkomst afgørende, imens din eksisterende formue er andenviolin. Såfremt du i forvejen bor i villa, så er det din totale låne evne, der er relevant. Du skal også tænke på, at långiveren skal have sikkerhed. De lovgivninger, som banken skal overholde, er lavet for at give dig et sikkerhedsnet så, at du ikke bliver insolvent. Hvis du skal låne til tant og fjas, så kan alle danskere låne op til 0,25 mio. kr. på deres glatte ansigt. En bil alarm taber forskelligt fra en bolig værdien hurtigt, og så er der mere lånrisiko for banken.

Når du sidder til bankmødet og får et afslag, så bør du aldrig opfatte afvisningen, hverken som et personligt angreb eller endeligt. Andre bankers opfattelse af lovgivningen kan være en smule anderledes, hvilket kan være afgørende. Men du kan også bede om at vide, hvordan du kan optimere dine muligheder. Skal du f.eks. have en større formue, få en øget lån eller bruge en alternativ lånemetode?

Når du har fået lånet, så skal du egentlig bare underskrive. Men også her skal du være mega årvågen. Nærlæs det med småt, for der kan være vigtige ting, som du bør forhandle. Gå på jagt på nettet, fx dr.dk og b.dk, og læs indhold om de oprettelsesgebyrer og afgifter du kan presse banken på i forhandlingen. Banken tager sig nemlig betalt for at give lånet til dig.

Når dit lån er taget, skal du have dem overført til din Netbank. Der går oftest ikke, ret lang tid. Hvis du har lånt til f.eks. en campingvogn, så er det vigtigt, at du ikke formøbler lånet på andre ting end, der står i kontrakten. I så fald skal du have et skriftligt samtykke om det.