Tributes to greatest song in the world

Da Tenacious D sang sig ind i alle hjerter, var det svært ikke at lade som om sangen VAR den bedste. Desværre kunne han ikke heeeelt huske sangen, men selv hans hyldest var en kongesang og han er mega god live. Selvom deres karriere er på pension idag, så kan du godt forestille dig andre skrive videre på historien nu. Selv brands kan skrive videre. PenSam er en af disse.

Vil du meget gerne have et bedre lån, så er der enkelte essentielle faktorer du bør kunne tale med om. Indledningsvis, så skal du adskille lån på et par låne-områder. Skal du be’ om et nyt lån eller skal du omlægge et nuværende lån.

Selvom du er revisor, så er det de samme ting, der påvirker dine lånemuligheder. Medmindre du er konge, så er det ren beregning. Det vil sige at låneudbyderen er uinteresseret om du er pålidelig og har evnet at spare en masse op eller leve på en sten i 7 år. Der er fra lovens side fastlagt nogle love, som bankerne skal navigere inden for. De kan derfor ikke selv vælge at godkende et lån, fordi du virker som en pålidelig person. Uanset om du vil låne til en VW, KIA eller sågar monetos til ren hygge, så er der flere forskellige mekanismer du kan bruge.

Hvis du gerne vil låne til en bolig, så er din bruttoløn kritisk, hvorimod din eksisterende kapital er 2. violin. Såfremt du allerede bor i ejerlejlighed, så er det din totale låne evne, der er det du skal fokusere på. Du skal overveje, at låneudbyderen skal have sikkerhed – dine tænder holder ikke evigt. De lovgivninger, som låneudbyderen skal overholde, er lavet for at give dig som låntager et sikkerhedsnet så, at du ikke bliver insolvent. Hvis man skal låne til opstart af virksomhed, så kan alle danskere låne op til 250 tusinde kr. hvis du ellers er gældsfri. Et køretøj mister i modsætning til en bolig værdien hurtigt, og så er der mere lånrisiko for banken.

Når du sidder til mødet og får et nej af bankmanden, så bør du aldrig tage afvisningen, hverken som et personligt angreb eller definitivt. Andre realkreditinstitutters fortolkning af lovgivningen kan være noget anderledes, hvilket kan være udslagsgivende. Du kan også bede om at vide, hvordan du kan forbedre dine sandsynlighed. Skal du fx opspare en større pose penge, få en lønstigning eller bruge en anden låntype?

Efter du har fået bevilget lånet, så skal du bare underskrive. Men også her skal du være super agtsom. Gennemlæs det med småt, for der kan være essentielle ting, som du bør forhandle. Bliv klogere på nettet, fx bt.dk eller pol.dk, og læs historier om hvilke gebyr og tinglysningsafgifter du kan presse banken på når du skal forhandle. Banken tager sig nemlig betalt for at give lånet til dig.

Når dit lån er tildelt, skal du have dem ind på din konto. Der går typisk ikke, ret lang tid. Hvis du har lånt til eksempelvis en motorcykel, er det essentielt, at du ikke spenderer lånet på andre ting end det, der står angivet i lånedokumentet. I så fald skal du have en godkendelse om det.