Udgifter til forsikringer

Der er en række forskellige udgifter, som er i det danske folks private økonomi. I et privatbudget er der fx. husholdning. Men der er en masse områder, hvor vi kan spare gode danske kroner. Her er udvalgte gode tips, som du kan bruge gratis.

Den letteste metode for dig til at blive kapitalstærk på, er gennem en pensionsordning. Det udtalte en intelligent dame for noget tid siden. For os er det gennemsnitligt den mest plausible metode at blive millionærer på. Så vi bør overveje, at sætte dig mere ind i private pension, med de potentialer, der er i din pensionsopsparing.

Forsikringsdækninger er det man erhverver sig i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for forsikringerne. Du bør strikt overveje dine kritisk behov og ikke bare gøre som alle de andre. Der er muligvis forsikringer, du ikke har brug for eller som du godt kan leve uden. Det er en reel risiko, du må leve med. Når du har valgt, så handler det om at skalere dine forsikringsdækninger ned til et minimum. Skal din husforsikring udelukkende dække feks. 150.000 dkk eller kan du nøjes med en egenbetaling på 75.000 kr., hvis dit hjem brænder ned til jorden?

Pengeinstitutter er ligeledes en post, hvor der tit er gode penge at finde. Forskellen mellem de aller dyreste og de aller billigste pengeinstitutter er mega stor. Vi snakker om, op imod 3.700 kr per måned for en gennemsnitlig famillie plus real kredit. Lån til køb af ejerbolig er det største køb, som mange møder. Kassekredit er den ting du bør være fokuseret på, hvis du vil udvikle din privatøkonomi. En ting er renter, men også lånekursen er meget vigtig. Låneomlægning er noget, som kan optimere din private finanser. En anden vigtig variabel er udskydelse af lån. Lån kan associeres med fremskydning af tid. Hvis man kan undlade for eksempel 1 år med at låne penge og i stedet for spare ligesvarende op i perioden, så har du nedbragt din gæld, men også rente udgifterne.

Er du medlem hos den rette fagforening, så har du mulighed for at få en del medlemsfordele. Du kan også overveje at udmelde dig. Der er for resten nemme at spare på en billig fagforening. Nogle folk har tvunget valg af fagforening via overenskomsten. Men du kan prioritere blot at have en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan støtte dig med både alm. forsikringer og sundhedsforsikringer – så tænk over om det er smart at spare pengene, hvis du lider af f.eks. smerter.

Fødevarer er det sted i din økonomi, der konstituerer den aller største andel. Visse folk kan leve for et beskedent budget, hver md., så er der andre, som spenderer enorme beløb på f.eks. dyr mad ude i byen. Et er når du køber mad ude på enten hotel eller take away – men den virkelig store pengesynd er den mad du køber og steger i hjemmet. På dette område findes der det traditionelle madkøb i supermarkederne, som man bærer hjem. Desværre er mange gidsel for uforudsigelige køb, der medfører at kassekvitteringen bliver for lang. Et godt råd er, at du køber dine mad online, via de nemme eSupermarkeder. Her kan du købe normale madvarer, men desuden også de gode nye udbud af madkasser.

Du bør gennemse dine udgifter, så du reducerer inden for alle områder af din husstandsøkonomi. Derved kan du slutte med at være i besiddelse af et langt sjovere beløb til de unødvendige ting af hverdagen. Tusind tak fordi du læste denne side.